D'ACCORD COMBO

Drie tonen tezamen vormen een samenklank...d'Accord.

Bij een nieuwjaarstreffen in 2003 ontstond het idee. Drie muzikanten besnaard vanuit verschillende genres daagden elkaar uit. Zou het lukken om tot een nieuw, eigen geluid te komen?

Ze hebben gekozen voor composities die ze persoonlijk mooi vinden en die in uitvoering niet verder kwamen dan ieder in hun eigen keuken. Het repertoire bestaat uit standards en eigen composities. Dit doorweven met jazz, gipsy en bluesinvloeden in verschillende talen waaronder ook dialect. De songs/composities worden puur gebracht alsmede bewerkt, samengesmeed in driestemmige zang. Hierdoor ontstaat een nieuw soort spanning waarbij de luisteraar te maken krijgt met verrassende wendingen. Het geheel blijft integer, fris en uitnodigend.

De muziek van d'Accord is swingend als beluisterend en binnen een breed veld geschikt voor : huiskamerconcert tot buitenfestival van kroeg tot gelegenheden. Van concerten op podia tot de intieme tafelzit en voor alles daartussen in.

Dit gezelschap respecteert de stille stemming en stimuleert de uitbundigheid. Dit omdat het serieus nemen hiervan tot hun eigen beleefde bagage behoort.

d'Accord ?....................D'ACCORD!!!

Peter Verberne: Lead vocals, Rhythm guitar, Harmonica
Jeffrey Meijer: Lead guitar, Vocals
Ad Welten: (Contra)bass, Vocals

beeldmerk

Check onze muziek hier!
Ga terug naar home